~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Monday, April 15, 2013

Long Overdue : 4/12/2012 - Jury Duty ~ Pertandingan Nyanyian Lagu Irama Malaysia

Sambung lagi cerita end of last year. 

Kali ni dijemput jadi juri oleh Kementerian Pelajaran Malaysia :-) 

Jury duty untuk Pertandingan Akhir Lagu Irama Malaysia. Kategori ni selalu ramai peserta silap pilih lagu. Ramai yang keliru yang mana lagu Irama Malaysia dan yang mana lagu Asli. FYI Irama Malaysia is not lagu Asli. Tapi ramai peserta yang pilih lagu Asli. Tak betul tu. Lagu Asli termasuk dalam category tersendiri like R&B , rock or dangdut. Lagu-lagu Irama Malaysia is like Hati Kama and Cindai. Susah juga nak educate contestants bab ni. Bukan salah peserta tapi penganjur yang kena lebih peka. Sebagai juri , kalau dijemput to be part of the competition dari awal ataupun as a competition consultant , boleh laa juri bagi khidmat nasihat tentang pemilihan lagu yang betul tapi bila dijemput sebagai juri pertandingan akhir,,,,,,nak buat apa lagi....kena judge je lah. 

Opening ceremony of the competition was rather unique. Juri-juri disambut oleh penari-penari dari kumpulan  tari dari kaum orang asli.

Tu dia juri ada crown kat kepala. Selain myself , my business partner Cikgu Siti Hajar & Riz AF6 pun ada sama.

Macam-macam form nak kena isi.....ke-ra-ja-an.....have to lah....hehehe!

Tengah-tengah judge kena stop kejap. Ada persembahan dari band RELA Abadi *of orang asli* and also dancers from the Sewang ethnic. 

Lepas jury duty , lunch was being served. Dapat jamah durian for dessert! Yummy!

Apapun , event hari ni kat Taman Warisan Pertanian , Putrajaya sangat happening. 1st time sampai sini. Dari peserta , committee , the food.....semua best. Lepas ni nak kena rush ke PICC......ada show AADK yang I kena coordinate......Chiow!


Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Sunday, April 14, 2013

Long Overdue : 7/12/2012 - Perhimpunan Disember AADK 2012 & Outing With The Kids!

Inilah salah satu tempat yang memberikan I sumber pendapatan sepanjang 2012. Syukur. Been teaching the Agensi Anti Dadah Kebangsaan's choir since end of 2010 till now. Masa I mula-mula ambil tanggungjawab untuk mengajar di AADK , its Ketua Pengarah wanted the 'nobody knew choir group' to be the best in Kementerian Dalam Negeri. I was like,,,,wow....that's a huge responsibility but I took the challenge.

Perhimpunan bulanan akhir bagi tahun 2012 , sedih jugak....mana tahu kot depa tak sambung kontrak lagi dengan our studio :-(

Pagi-pagi buta dah kena gerak dari Ampang ke Putrajaya. Takut jem & lambat sampai ke HQ AADK. Biasalah , dah buat kerja dengan government agency ni....most event mula awal pagi. Walaupun am not a morning person....in the name of work , terpaksa gigihkan jugak.

Lepas perhimpunan pagi , semua warga kerja AADK dijemput makan. I special sikit laa , tiap bulan dapat makan dengan pegawai-pegawai & KP. Cikgu le katakan.....bukan selalu dapat makan semeja dengan KP weh!....hehehe! 

With Ketua Pengarah AADK , Puan Sri Dato Zuraidah :-)

Perhimpunan bulan December di AADK dah selesai tapi I masih ada 2 job lagi dengan HQ AADK sebelum akhir tahun. Syukur. Rezeki akhir tahun.

After work today , I took my kids & my nephews for an outing,,,,,lama tak keluar sama-sama. Took them for makan - movie - arcade games & shopping! Priceless :-)



Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Long Overdue : 15/12/2012 - Tony Romas Lunch & Watson's Concert

This was before Xmas last year. My favourite time of the year but this year..........well,,,,busy with work. Didn't get much time to enjoy the HoHoHo season....

Been a while since I last saw my nephews , twins Erwan & Erman. They've grown and so as my baby girl Yna. Dah mula ada malu-malu between them.

Spent the day with my SIL and her kids at Pavillion. We had lunch at Tony Roma's.

Had the usuals , prawn salads - ribs - steaks & deep fried mushrooms. Yummy! 

Did a little bit of window shopping. Layan Ashel yang nak naik mini train kat dalam Pavi tu while the rest of the family lepak-lepak kat Starbucks.

Yna had to leave coz she's meeting up with Nova Nona for a concert at Stadium Merdeka. 

The girls at the Watsons Music Festival.

I got the concert tickets for free after spending at Watsons. I got 4 tickets & Elisya had 3 tickets. Once in a while they're out without parents chaperoning them.

I was too lazy to attend concerts at this moment , so I asked my vocal students Bell & Khalil to chaperon the girls instead.




Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Long Overdue : 8 - 14/12/2012 - Juggling Between Work & Play

Another episode of the time spent 2nd week of December last year...

Weddings....ni wedding anak kawan MP. Had to attend. Macam biasa,,,,,no presents from us , just angpow for the pengantin.

I don't remember doing much cooking in December last year as I was extremely busy. So, fast food was on speed dial....huhuhu!

Managed to squeeze time to meet up with my SIL & BIL from JB *MP's sister & brother*. Met them for a quick lunch at Leha Kelfood before MP had to send me to work on a Sunday! 

At the studio on a working Sunday.

Eating out again.....tried the newly opened Arab restaurant in Ukay Perdana , Olivus. Nothing fancy but I enjoyed the Hummus.

New student today , all the way from Singapore. It's actually Herdawatie *Rosnani Jamil aka Mak Nani's niece* sending her daughter for a vocal class at our studio.


Vocal technique class......my session comes after this , the vocal performance class :-)

Ambil mood pakai baju Hatyai....sebab nanti nak gi new year holiday ke Hatyai.

Ni tengah jot down kat white board vocal counter untuk lagu Terukir Di Bintang....... 

Bukan I je yang kena berlari-lari sana-sini.....Kak Siti pun sama. Ni buat kelas kat studio di Shah Alam.

With Kak Atie yang dah sangat-sangat lama I tak jumpa.

With Kak Atie and her daughter Tisya.



Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Kering Kontang

Sejak Jumaat (12/4/2013) tengahari air tak de kat rumah. Not only my house but the whole area around my place. Katanya paip pecah di Gombak. Kat rumah ni tak de banyak baldi. Ada 3 je , tu pun medium size. 1 dah bocor. Yang ada botol-botol air kosong 5.5L....boleh lah dari tak de langsung untuk tadah air. Dalam bathroom budak-budak memang sentiasa spare 5 botol air 5.5L + 1 baldi penuh air , in case of emergency air tak de macam ni. 

Called my parents place , pun tak ada air. Lagi teruk , diaorang kena since Thursday. At least not so bad sebab my dad ada simpan air dalam barrel for emergency purposes. Naturally , Friday satu rumah tak mandi except for Yna , sebab dia sempat mandi awal pagi sebelum pergi sekolah. As for the rest of us in the house,,,,,basuh muka & gosok gigi je lah. Hari ni ada kelas pulak kat Putrajaya,,,,,hmmmmm.....sembur perfume tak ingat lah kaedahnya....hahaha!

Comes Saturday (13/4/2013) , paip kering kontang lagi. Air yang disimpan dah nak habis. tinggal 1 botol je lagi.........I was a bit pissed off with MP coz I asked him to go out and buy KFC but he was too lazy. Shishhh! Nak masak , dengan air tak de.....tak selesa. That's why I wanted for MP to go and get us some KFC and not cooked food from restaurants or warungs. Kalau kita kat rumah dah tak de air , kedai-kedai makan kat surrounding area pun mesti kena catu guna air.....Fast food would be the next best choice for me. Bila MP dah malas......and decided to tidur almost the whole day,,,,,,I pun malas jugak lah. Nasib baik anak-anak tak buat perangai. Depa makan apa yang ada kat rumah & kat dalam fridge.....

Nite comes , I suggested to MP that we hit any R&R for a quick shower! He was game with the idea. After Margrib we make our way to Kesas Highway and stopped at R&R Awan Besar. Brought those empty bottles with us for refilling. Up till 7pm , no sign of any Syabas water lorries coming to our area.

R&R Awan Besar ni tak de tempat mandi tapi,,,,,,with my condition right now , I don't give a damn laa kan. I have to take a shower! Spent around 30 minutes at the R&R's public toilet with my family. Lega bila dapat mandikan Ashel......Yna showered in the toilet next to me. MP did his thang in the men's toilet.  

We had dinner there too. Makan Satay Kajang Hj Samuri & Nasi Kukus with Ayam Berempah / Ikan Keli Bakar. #Kebulur!

Before heading home berhenti beli drinking water supply. We finally arrived home around 10pm-ish. Ramai orang tengah dok angkut air dari lori tangki Syabas. Nasib baik lori tu berhenti untuk distribute air kat lorong rumah je. Tak lah jauh sangat nak ulang-alik angkut air. We only have 2 pails to fill up...and....yes,,,,,Ashel's bath tub! 

Syukur , with a bit of jalan-jalan and effort , we made through another day without water supply. Help from major water company came a day late. Should I blame Syabas? Just not in the mood to pin point on anyone coz any issue that rises now will be connected to politics. Najib teruk lah , Rosmah yang control lah and at the end of the argument , ni mesti salah Anwar.....hehehe! Dari 1998 Anwar kena tangkap sampai laa ni , local politics had been focused on this man alone. Why so afraid of Anwar that the gov had to conspire all sorts of plot to take this man down? Logically , there must be something big that Mr A can do or change or know. Politik sengal. Tak kuasa. 

Sunday (14/4/2013) mid-morning , baru ada air kat rumah. Lega. Syukur. Tak perlu lah jadi nomad lagi untuk cari tempat mandi. MP malas nak keluar. I pun malas nak drive. Masak apa yang ada kat dapur. Dah nak tengahari pun....Brunch. Made spaghetti bolognaise. Satay Hj Samuri semalam pun ada lagi. Alhamdulillah. Janji kenyang.




A note for me : A datoship for you??? Lucky me *wink*


Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.