~ DISCLAIMER ~

DISCLAIMER : Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

PHOTOS

Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi , you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Monday, April 20, 2015

Dance Mom 2015

Dance Mom duty starts for 2015!





Chaperoning my baby girl Yna Rose to her Street Jazz - LA Style Choreography - Ballet - Malay Traditional & Contemporary dance classes as much as I possibly can. 

TQ to Yna's dance teachers...Ms Becky Lee, Mr Kei, Ms Ann Jee & Mr Belalang for making Yna a better dancer.

Yna's dream is to go for dance further studies in Melbourne & Bali. 

Hmmm.....kena lah MP kerja kuat lagi....kumpul duit to fund her studies abroad.....Insya'Allah. Soon.



Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.

Sharing A Post I Read : Urban Meleis & Trends


Just had to share this...hahaha...reading the post feels like am letting off a huge cultural burden out off my chest!

Another thing....never understood why at Aqiqah ceremonies these days, usually those urban Meleis yang kayo rayo duit tak tau nak buat apa or those yang fefeeling urban takut dilabel ketinggalan zaman....buat Aqiqah mengalahkan gala dinner tu satu hal....but why the f*@king shit yang si mom & dad pada baby kena pakai macam pengantin?????

To me, hilang the sole purpose of Majlis Aqiqah. ..rambut di kepala budak tak jugak botak....sayang sebab rambut baby tu lebat....jadahnya...

Syukur my Papa taught me well....both kids dia yang cukur sampai botak...

Aqiqah Yna buat kat rumah parents...with the help of my dad, dia tolong cakukkan hook untuk gantung buai kat tengah ruang tamu. Aku buat buaian sendiri guna kain batik lepas tak de hire planner2 segala....lilit tali buai dengan bunga-bunga rose merah artificial beli kat Sayang You je. Mom jemput group Marhaban makcik-makcik dari Keramat....then kenduri makan-makan with gulai biri-biri...Guess bawa balik telur pindang yang my SIL bawa dari Johor sebijik sorang.

Aqiqah Ashel lagi sempoi....buat kat surau depan rumah my parents....Imam & jemaah surau yang Marhaban....buaian tak de...just guna baby rocker....jamu jemaah kat surau dengan gulai biri-biri jugak....guess bawa balik a simple telur rebus in a pouch.

Preparation untuk jemaah gilir-gilir tobekkan rambut Ashel sebelum Papa cukurkan botak tak kekwat & katnam....just a dulang of bekas berisi air & gunting. Kelapa? Not this time....made that mistake with Yna dengan hati yang sangat berat...had to give in sebab campur tangan mereka-mereka yang lebih senior yang lebih mendahalukan adat.

A Note for me : 
Tak berani cakap habis sebab aku pun ada anak - anak....takut nanti kena kat cucu sendiri, aku buat Aqiqah lagi terlebih over dari yang depa dok buat sekarang ni ...tapi jika umur panjang dan ideology pemikiran masih tidak berubah. ....InsyaAllah....none of these nonsense.


Photos copyrighted to VOCALWEALTH NETWORKS. Unless expressed permission has been granted by Miss Rima Rashidi, you may not copy any images from this site. Using images from this site without permission is prohibited.